Echipa noastră

Echipa noastră de educatori cu experiență este formată din profesioniști care vorbesc limba franceză la nivel nativ, care înțeleg și împărtășesc viziunea și obiectivele noastre. Angajăm nu numai pe baza CV-urilor, ci analizând atitudinea și aptitudinile fiecărei persoane, deoarece este important care membrii Le Carrousel să ajute la cultivarea unui mediu cald, bazat pe încredere, susținere și respect, care face copiii să se simtă în siguranță și luați în calcul.

Munca noastră este o formă continuă de investiții în oameni, deoarece prioritatea noastră este să încurajăm dezvoltarea educatorilor noștri și să ne asigurăm că aceștia devin modele stabile, de încredere, și profesori de care copiii ajung să se atașeze.

Camelia Veteleanu
Fondator

En 2014, Camelia a ouvert le premier Le Carrousel, en partant de la nécessité d'offrir à sa fille Caroline un jardin d'enfants basé sur un modèle éducatif pratique, centré sur les enfants, leurs expériences et leur perception du monde. L'idée a pris forme et s'est perfectionnée de manière à permettre à Le Carrousel de devenir l'un des modèles préscolaires de confiance et admirés.

Optimistă și întotdeauna orientată spre identificarea de soluții, Camelia este persoana care se asigură că Le Carrousel nu se oprește niciodată!

Citeste mai mult
Youssef Elabdi
Coordonator al proiectului pedagogic

Youssef s-a alăturat echipei în 2017, când a venit în România pentru a face parte din frumoasa noastră poveste. În calitate de coordonator al proiectului pedagogic, el supervizează educatorii, programele și activitățile copiilor.

Pasionat de munca sa, Youssef aduce un sprijin valoros atât colegilor cât și copiilor.

Citeste mai mult

Alătură-te echipei noastre